Seguir
Iuri Yudi Furukita Baptista
Iuri Yudi Furukita Baptista
Postdoc researcher, Örebro University
E-mail confirmado em oru.se - Página inicial
Título
Citado por
Citado por
Ano
Effects of packaging color on expected flavor, texture, and liking of chocolate in Brazil and France
I Baptista, D Valentin, E Saldaña, J Behrens
International Journal of Gastronomy and Food Science 24, 100340, 2021
492021
The shape of creaminess: consumers expected and perceived rounded chocolates as creamier than squared
IYF Baptista, F Carvalho, P Efraim, PT de Souza Silveira, J Behrens
British Food Journal, 2022
112022
Color is to flavor as shape is to texture: A choice‐based conjoint study of visual cues on chocolate packaging
I Baptista, C Spence, R Shimizu, E Ferreira, J Behrens
Journal of Sensory Studies 38 (1), e12793, 2023
92023
Milk, mylk or drink: Do packaging cues affect consumers’ understanding of plant-based products?
IYF Baptista, HNJ Schifferstein
Food Quality and Preference 108, 104885, 2023
32023
A imaginação na sociologia de Charles Cooley
IYF Baptista
Revista Ciências Humanas 9 (2), 116-125, 2016
32016
O Modelo de Lasswell Aplicado à História das Teorias da Comunicação
IYF Baptista
Revista de Ensino, Educação e Ciências Humanas 18 (3), 191-196, 2017
22017
A Arqueologia do Saber de Michel Foucault no campo da Comunicação
IYF Baptista
Linguagens-Revista de Letras, Artes e Comunicação 10 (2), 275-287, 2016
22016
A comunicação em Charles Horton Cooley: circunstâncias, ideias e discussão
IYF Baptista
Pontifícia Universidade Católica do Rio Grande do Sul, 2015
22015
Mídias personalizadas versus mídias generalistas: Entrevista com Dominique Wolton
K Ruy, M Vilela
Sessões do Imaginário 19 (32), 05-07, 2014
12014
The flavor of the color and the texture of the shape: Effects of visual aspects on expectation and perception of chocolates
IYF Baptista
1
The flavor of the color and the texture of the shape: effects of visual aspects on expectation and perception of chocolates= O sabor da cor e a textura do formato: efeitos de …
IYF Baptista
[sn], 2022
2022
Imaginário, Sociedade e Cultura
S Ruy, L Sifuentes
EDIPUCRS, 2017
2017
The imagination in Charles Cooley's sociology
IY Furukita Baptista
REVISTA DE CIENCIAS HUMANAS DA UNIVERSIDADE DE TAUBATE 9 (2), 116-125, 2016
2016
A comunica?? o em Charles Horton Cooley: circunst? ncias, ideias e discuss? o
IYF Baptista
2015
Sociologia, política e arcaísmo–Entrevista com Michel Maffesoli
IF Baptista, J Gamba, K Weber
Sessões do Imaginário 19 (32), 01-04, 2014
2014
As competências necessárias para uma Net Smart: Entrevista com Howard Rheingold
E Oikawa, K Ruy, A Bianchini, K Weber, M Vilela
Sessões do Imaginário 18 (30), 150-154, 2013
2013
Prato de Ciência: Um podcast para contar histórias sobre alimentos e alimentação
AAO Xavier, BP Giovani, EE Antunes, GM Rodrigues, GTA Camillo, ...
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–17