Tecnologia da carne e produtos derivados RO ROÇA Botucatu: Faculdade de Ciências Agronômicas, UNESP, 2000 | 148 | 2000 |
Características físicas e químicas de bebidas lácteas fermentadas e preparadas com soro de queijo minas frescal KE ALMEIDA, IA BONASSI, RO Roça Food Science and Technology 21, 187-192, 2001 | 143 | 2001 |
Uso de probiótico e antibiótico sobre o desempenho, o rendimento e a qualidade de carcaça de frangos de corte MM Loddi, E Gonzales, TS Takita, AA Mendes, RO Roça Revista Brasileira de Zootecnia 29, 1124-1131, 2000 | 117 | 2000 |
Effects on performance and carcass and meat quality attributes following immunocastration with the gonadotropin releasing factor vaccine Bopriva or surgical castration of Bos … S Amatayakul-Chantler, F Hoe, JA Jackson, RO Roça, JE Stegner, V King, ... Meat science 95 (1), 78-84, 2013 | 106 | 2013 |
Zebrafish as an alternative animal model in human and animal vaccination research RL Bailone, HCS Fukushima, BH Ventura Fernandes, LK De Aguiar, ... Laboratory animal research 36, 1-10, 2020 | 103 | 2020 |
Immunocastration improves carcass traits and beef color attributes in Nellore and Nellore× Aberdeen Angus crossbred animals finished in feedlot GZ Miguel, MH Faria, RO Roca, CT Santos, SP Suman, ABG Faitarone, ... Meat Science 96 (2), 884-891, 2014 | 102 | 2014 |
Ocorrência de lesões em carcaças de bovinos de corte no Pantanal em função do transporte EN Andrade, RAMS Silva, RO Roça, LAC Silva, HC Gonçalves, ... Ciência Rural 38, 1991-1996, 2008 | 84 | 2008 |
Efeito da densidade populacional sobre desempenho, rendimento de carcaça e qualidade da carne em frangos de corte de diferentes linhagens comerciais J Moreira, AA Mendes, RO Roça, EA Garcia, IA Naas, RG Garcia, ... Revista Brasileira de Zootecnia 33, 1506-1519, 2004 | 63 | 2004 |
Abate humanitário de bovinos RO ROÇA I Conferência virtual Global sobre produção orgânica de bovinos de corte …, 2002 | 55 | 2002 |
Cholesterol levels and nutritional composition of commercial layers eggs fed diets with different vegetable oils ABG Faitarone, EA Garcia, RO Roça, HA Ricardo, EN De Andrade, ... Brazilian Journal of Poultry Science 15, 31-37, 2013 | 54 | 2013 |
Effect of the use of probiotic and antibiotic on the performance, yield and carcass quality of broilers MM Loddi, E Gonzales, TS Takita, AA Mendes, RO Roça Revista Brasileira de Zootecnia 29, 1124-1131, 2000 | 54 | 2000 |
Bem-estar animal no manejo pré-abate e a influência na qualidade da carne suína e nos parâmetros fisilógicos do estresse CB Ludtke, OA Dalla Costa, RO Roça, ETF Silveira, NB Athayde, ... Ciência Rural 42, 532-537, 2012 | 49 | 2012 |
Growth, carcass and meat quality traits of straightbred and crossbred Botucatu rabbits E Bianospino, FS Wechsler, S Fernandes, RO Roça, ASAMT Moura World Rabbit Science, 237-246, 2006 | 48 | 2006 |
Yolk color and lipid oxidation of the eggs of commercial white layers fed diets supplemented with vegetable oils ABG Faitarone, EA Garcia, RO Roça, EN Andrade, F Vercese, K Pelícia Brazilian Journal of Poultry Science 18, 09-16, 2016 | 46 | 2016 |
Carcass traits and meat quality differences between a traditional and an intensive production model of market lambs in Brazil: Preliminary investigation HA Ricardo, ARM Fernandes, LCN Mendes, MAG Oliveira, VM Protes, ... Small Ruminant Research 130, 141-145, 2015 | 40 | 2015 |
Beef quality of young Angus× Nellore cattle supplemented with rumen-protected lipids during rearing and fatting periods EN Andrade, AP Neto, RO Roca, MH Faria, FD Resende, GR Siqueira, ... Meat Science 98 (4), 591-598, 2014 | 38 | 2014 |
Manejo pré-abate de bovinos de corte no pantanal, Brasil EN Andrade, R Silva, RO Roça Archivos de zootecnia 58 (222), 301-304, 2009 | 36 | 2009 |
Propriedades da carne RO Roça http://dgta. fca. unesp. br/docentes/roca/carnes/Roca105. pdf> Acesso em 10 …, 2009 | 36 | 2009 |
Características sensoriais da carne de cordeiros das raças Hampshire Down, Santa Inês e Mestiços Bergamácia x Corriedale abatidos com quatro distintos pesos ER Siqueira, RO Roça, S Fernandes, A Uemi Revista Brasileira de Zootecnia 31, 1269-1272, 2002 | 35 | 2002 |
Composição química da carne RO Roça Universidade Estadual Paulista “Júlio de 27, 2008 | 34 | 2008 |