Follow
Roberto de Oliveira Roça
Roberto de Oliveira Roça
Verified email at unesp.br
Title
Cited by
Cited by
Year
Tecnologia da carne e produtos derivados
RO ROÇA
Botucatu: Faculdade de Ciências Agronômicas, UNESP, 2000
1482000
Características físicas e químicas de bebidas lácteas fermentadas e preparadas com soro de queijo minas frescal
KE ALMEIDA, IA BONASSI, RO Roça
Food Science and Technology 21, 187-192, 2001
1432001
Uso de probiótico e antibiótico sobre o desempenho, o rendimento e a qualidade de carcaça de frangos de corte
MM Loddi, E Gonzales, TS Takita, AA Mendes, RO Roça
Revista Brasileira de Zootecnia 29, 1124-1131, 2000
1172000
Effects on performance and carcass and meat quality attributes following immunocastration with the gonadotropin releasing factor vaccine Bopriva or surgical castration of Bos …
S Amatayakul-Chantler, F Hoe, JA Jackson, RO Roça, JE Stegner, V King, ...
Meat science 95 (1), 78-84, 2013
1062013
Zebrafish as an alternative animal model in human and animal vaccination research
RL Bailone, HCS Fukushima, BH Ventura Fernandes, LK De Aguiar, ...
Laboratory animal research 36, 1-10, 2020
1032020
Immunocastration improves carcass traits and beef color attributes in Nellore and Nellore× Aberdeen Angus crossbred animals finished in feedlot
GZ Miguel, MH Faria, RO Roca, CT Santos, SP Suman, ABG Faitarone, ...
Meat Science 96 (2), 884-891, 2014
1022014
Ocorrência de lesões em carcaças de bovinos de corte no Pantanal em função do transporte
EN Andrade, RAMS Silva, RO Roça, LAC Silva, HC Gonçalves, ...
Ciência Rural 38, 1991-1996, 2008
842008
Efeito da densidade populacional sobre desempenho, rendimento de carcaça e qualidade da carne em frangos de corte de diferentes linhagens comerciais
J Moreira, AA Mendes, RO Roça, EA Garcia, IA Naas, RG Garcia, ...
Revista Brasileira de Zootecnia 33, 1506-1519, 2004
632004
Abate humanitário de bovinos
RO ROÇA
I Conferência virtual Global sobre produção orgânica de bovinos de corte …, 2002
552002
Cholesterol levels and nutritional composition of commercial layers eggs fed diets with different vegetable oils
ABG Faitarone, EA Garcia, RO Roça, HA Ricardo, EN De Andrade, ...
Brazilian Journal of Poultry Science 15, 31-37, 2013
542013
Effect of the use of probiotic and antibiotic on the performance, yield and carcass quality of broilers
MM Loddi, E Gonzales, TS Takita, AA Mendes, RO Roça
Revista Brasileira de Zootecnia 29, 1124-1131, 2000
542000
Bem-estar animal no manejo pré-abate e a influência na qualidade da carne suína e nos parâmetros fisilógicos do estresse
CB Ludtke, OA Dalla Costa, RO Roça, ETF Silveira, NB Athayde, ...
Ciência Rural 42, 532-537, 2012
492012
Growth, carcass and meat quality traits of straightbred and crossbred Botucatu rabbits
E Bianospino, FS Wechsler, S Fernandes, RO Roça, ASAMT Moura
World Rabbit Science, 237-246, 2006
482006
Yolk color and lipid oxidation of the eggs of commercial white layers fed diets supplemented with vegetable oils
ABG Faitarone, EA Garcia, RO Roça, EN Andrade, F Vercese, K Pelícia
Brazilian Journal of Poultry Science 18, 09-16, 2016
462016
Carcass traits and meat quality differences between a traditional and an intensive production model of market lambs in Brazil: Preliminary investigation
HA Ricardo, ARM Fernandes, LCN Mendes, MAG Oliveira, VM Protes, ...
Small Ruminant Research 130, 141-145, 2015
402015
Beef quality of young Angus× Nellore cattle supplemented with rumen-protected lipids during rearing and fatting periods
EN Andrade, AP Neto, RO Roca, MH Faria, FD Resende, GR Siqueira, ...
Meat Science 98 (4), 591-598, 2014
382014
Manejo pré-abate de bovinos de corte no pantanal, Brasil
EN Andrade, R Silva, RO Roça
Archivos de zootecnia 58 (222), 301-304, 2009
362009
Propriedades da carne
RO Roça
http://dgta. fca. unesp. br/docentes/roca/carnes/Roca105. pdf> Acesso em 10 …, 2009
362009
Características sensoriais da carne de cordeiros das raças Hampshire Down, Santa Inês e Mestiços Bergamácia x Corriedale abatidos com quatro distintos pesos
ER Siqueira, RO Roça, S Fernandes, A Uemi
Revista Brasileira de Zootecnia 31, 1269-1272, 2002
352002
Composição química da carne
RO Roça
Universidade Estadual Paulista “Júlio de 27, 2008
342008
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20