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Pedro Graça
Pedro Graça
Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação, Direção-Geral da Saúde, ASAE
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Ano
A new food guide for the Portuguese population: development and technical considerations
SSP Rodrigues, B Franchini, P Graça, MDV de ALMEIDA
Journal of nutrition education and behavior 38 (3), 189-195, 2006
2132006
Physical activity levels and body weight in a nationally representative sample in the European Union
MDV de Almeida, P Graça, C Afonso, A D'Amicis, R Lappalainen, ...
Public health nutrition 2 (1a), 105-114, 1999
1791999
Sources used and trusted by nationally-representative adults in the European Union for information on healthy eating
MDV De Almeida, P Graca, R Lappalainen, I Giachetti, A Kafatos, ...
European Journal of Clinical Nutrition 51 (2), S16, 1997
1651997
Food insecurity is associated with low adherence to the Mediterranean diet and adverse health conditions in Portuguese adults
MJ Gregório, AM Rodrigues, P Graça, RD De Sousa, SS Dias, JC Branco, ...
Frontiers in public health 6, 327663, 2018
1022018
Heterogeneous contributions of change in population distribution of body mass index to change in obesity and underweight
Elife 10, e60060, 2021
742021
Healthy eating in European elderly: concepts, barriers and benefits.
MD De Almeida, P Graca, C Afonso, JM Kearney, MJ Gibney
The journal of nutrition, health & aging 5 (4), 217-219, 2001
702001
Physical activity in European seniors: attitudes, beliefs and levels.
C Afonso, P Graca, JM Kearney, MJ Gibney, MD De Almeida
The Journal of Nutrition, Health & Aging 5 (4), 226-229, 2001
592001
Dietary patterns characterized by high meat consumption are associated with other unhealthy life styles and depression symptoms
MJ Gregório, AM Rodrigues, M Eusébio, RD Sousa, S Dias, B André, ...
Frontiers in nutrition 4, 25, 2017
582017
A new interministerial strategy for the promotion of healthy eating in Portugal: implementation and initial results
P Graça, MJ Gregório, SM de Sousa, S Brás, T Penedo, T Carvalho, ...
Health research policy and systems 16, 1-16, 2018
552018
Linhas de orientação para uma alimentação vegetariana saudável
SC Silva, JP Pinho, C Borges, CT Santos, A Santos, P Graça
542015
Evolução da política alimentar e de nutrição em Portugal e suas relações com o contexto internacional
P Graça, MJ Gregório
542012
Portugal Alimentação Saudável em Números, 2015
P Graça, SM Sousa, A Correia, C Salvador, PJ Nogueira, CS Farinha
Portugal Alimentação Saudável em Números, 2015, 2016
522016
Referencial de Educação para a Saúde
ÁC Carvalho, C Matos, C Minderico, CT Almeida, E Abrantes, EA Mota, ...
492017
Padrão alimentar mediterrânico: promotor de saúde
I Pinho, S Rodrigues, B Franchini, P Graça
492016
A nova roda dos alimentos: um guia para a escolha alimentar diária
B Franchini, S Rodrigues, P Graça, MDV de Almeida
Nutrícias 4, 55-56, 2004
482004
Sodium and potassium urinary excretion and dietary intake: a cross-sectional analysis in adolescents
C Gonçalves, S Abreu, P Padrão, O Pinho, P Graça, J Breda, R Santos, ...
Food & nutrition research 60 (1), 29442, 2016
462016
Effectiveness of interpretive front-of-pack nutritional labelling schemes on the promotion of healthier food choices: a systematic review
R Feteira-Santos, J Fernandes, A Virgolino, V Alarcão, C Sena, CP Vieira, ...
JBI Evidence Implementation 18 (1), 24-37, 2020
452020
Proposta metodológica para a avaliação da insegurança alimentar em Portugal
MJ Gregório, P Graça, PJ Nogueira, S Gomes, CA Santos, J Boavida
452014
Proceedings of the 3rd IPLeiria’s International Health Congress: Leiria, Portugal. 6-7 May 2016
CC Tomás, E Oliveira, D Sousa, M Uba-Chupel, G Furtado, C Rocha, ...
BMC Health Services Research 16, 111-242, 2016
40*2016
Trans fatty acids in the Portuguese food market
N Costa, R Cruz, P Graça, J Breda, S Casal
Food Control 64, 128-134, 2016
382016
O sistema não pode efectuar a operação agora. Tente mais tarde.
Artigos 1–20